Pasta met zalm en magor

pastaGoedkoop, snel en lekker. Kernwoorden die prima op een doordeweekse avond passen als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. De ingrediënten zijn vol van smaak en maken het gerecht tot een perfect gerecht. Je waant je bijna aan de Middellandse Zee. Eet smakelijk!
Ingrediënten (2 personen)
– 400 gram gerookte zalm
– 1 pakje magor
– 1 pak spinazie
– 2 teentjes knoflook
– kastanjechampignons
– tagliatelle
– zout
– peper

Zet een pan met water, zout en olijfolie op en kook de pasta. Fruit in wat olijfolie de knoflook en voeg de spinazie toe. Omdat de spinazie moet slinken kun je niet direct alles erbij gooien, dus even geduld. Voeg ook de champignons toe en bak alles goed aan. Wanneer de pasta klaar is voeg je deze erbij evenals de magor. Als laatste voeg je de in stukjes gesneden zalm toe en maak je het gerecht op smaak met zout en peper.

TIP: Een beetje chilipoeder uit de molen zorgt ervoor dat wanneer je het gerecht opdient het er extra spannend uitziet (en smaakt)!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: